Фото без описуПленарне засідання  сьомої чергової сесії  Старосинявської селищної ради    УІІ  скликання відбулося  24 червня 2016 р. у великому залі адмінбудинку, сесію провів голова громади Здебський Віталій Едуардович, який ознайомив депутатів з порядком денним і внесеними змінами на постійних комісіях, повідомив, що у сесійному залі для роботи в сесії зареєструвалося 25 депутатів із 26.
- Шановні колеги, перед затвердженням порядку денного, дозвольте мені виконати приємну місію: у депутата селищної ради Любові Василівни Назаренко на днях  була ювілейна дата з дня народження. Шановна Любов Василівна, щиро вітаю вас від депутатського корпусу селищної ради з днем народження – бажаю здійснення задумів, щастя, здоров’я і миру, -  сказав Віталій Едуардович.

-Шановні депутати, нещодавно громада відсвяткувала  «Зелену неділю», на захід були використані кошти  спонсорів – інвесторів родини Кольгофер та АП НВП «Візит» М.Юрчишина, ні копійки не використано з бюджету, до нині  на адресу селищної ради надходить багато позитивних відгуків, тому дозвольте мені від депутатського корпусу  та особисто від себе подякувати за роботу керівникам та колективам: відділу культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради (Німцю  Б.П), Старосинявському Районному Сектору  ДСНСУ (Матіяшу В.В.), Старосинявському РЕМ (Чернишу О.В.), КП «Старосинявський районний Будинок  культури» (Лотишку А.В.), відділу освіти, молоді, спорту, культури (Пузируку О.М.)  та Старосинявська ЗОШ І-ІІ ст. №2 (Трончук В.П.). Селищний голова вручив керівникам названих організацій Почесні грамоти селищної ради за проявлену ініціативність, професійність та активність з підготовки даного обласного заходу.

-Шановні депутати,  у квітні місяці 2016 року громада втратила воїна АТО, захисника – Сологуба  Романа Михайловича.  Нещодавно ідентифікували його останки  і сьогодні доставляють  додому.  Прошу вас вшФото без описуанувати хвилиною мовчання героя АТО.  

   Понад три години тривала робота сесії, у якій депутати розглянули більшість земельних питань. У розділі    «Різне» заслухано  Звіт про роботу комісії згідно рекомендацій сесії селищної ради, яка працювала на базі заводу  «ЕлеваторІнвестБуд»  (с.Адампіль) – доповідав голова комісії, депутат селищної ради  Кондратюк В.О.

Виступила депутат селищної ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, соціального захисту,  охорони здоров’я, фізкультури  і спорту  Симчишина Галина Григорівна,  від громади населених пунктів с.Йосипівки та мікрорайону Цукрозаводу  висловила подяку голові  громади Здебському Віталію Едуардовичу за організацію та проведення благоустрою вулиці в с.Йосипівці на території садиби «Огрудек» та благоустрою місцевого кладовища.

Підводячи підсумки роботи сесії, голова громади  Віталій Здебський розповів про ситуацію щодо реалізації проектів, залучення інвесторів, ремонту доріг, освітлення та ін.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.