У районному Будинку культури відбувся фестиваль колядок та щедрівок «Різдвяні передзвони» за участю церковних хорів та фольклорних колективів району, організований Благочинним Старосинявського району Української Прравославної церкви Іоанном Задвірним та священиками храмів у селах Пасічна, Пилява, Нова Синявка, Бабине, Паньківці та ін. У фестивалі взяли участь прихожани храмів, артисти районного Будинку культури, викладачі Старосинявської та Пасічнянської ДМШ, жителі сіл громади різних вікових категорій, творчі самодіяльні колективи.

Ведучі свята Олег Поліщук та Віта Михалюк відкрили фестиваль, з новорічно-різдвяними святами привітали жителів громади заступник голови райдержадміністрації Оксана Ліщишина, голова районної ради Василь Франчук, керуючий справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук.

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

У цей прекрасний вечір, коли усі ще переповнені враженнями від новорічно-різдвяних свят, хочеться побажати вам здійснення ваших найзаповітніших мрій, міцного здоров’я та добра!

І давайте усі подякуємо воїнам АТО, які боронять мир на нашій землі, щоби ми з вами могли в спокійній атмосфері збиратися в мирі та злагоді за святковим столом, і тут у Будинку культури на святкові дійства. Депутат селищної ради Іван Гурин теж перебуває на Сході в цей час, захищаючи мирне небо…

Щиро вітаю вас з новорічно-різдвяними святами від імені селищного голови Віталія Здебського, виконкому селищної ради та депутатів селищної ради:

Щоб здоров’ям, щастям в хаті,  Ви були завжди багаті!

З святами вас і гарного настрою від перегляду святкових номерів!

Цікаві творчі пісенні номери, різдвяні сценки дарували присутнім виступаючі, мелодійні пісні захоплювали і додавали святкового настрою. (ВІДЕО).

 

 

Організаційно-кадровий відділ апарату селищної ради.