Фото без описуУ Старосинявській селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії   виконавчого комітету   селищної    ради, яке провела заступник голови адмінкомісії Оксана Олександрівна Бондарчук за участю семи членів комісії та правопорушників.

Комісією розглянуто 8 протоколів про адмінпорушення , складених Старосинявським відділенням поліції  Летичівського відділку ГУНП і накладено штрафів у сумі близько  600 грн.

Головуюча на комісії О.Бондарчук ознайомила зі звітом роботи адмінкомісії за грудень 2016 року, що в результаті роботи комісії винесено попередження одній особі щодо належного утримання собак, надано штрафи особам за неправдивий виклик спецслужб, що найбільше спостерігається у практиці роботи  адмінкомісії, звернено увагу на дотримання правил торгівлі,  що теж несе за собою відповідальність, та явки на робочому місці в нетверезому  стані. Штрафи за грудень становили близько 204 грн.,  а  також надійшли листи  Старосинявського районного відділу державної виконавчої служби Головного Територіального управління юстиції у Хмельницькій області про примусове виконання стягнень на загальну суму 442 грн.

Адмінкомісією  винесено вісім  постанов  про  порушення.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.