Фото без опису      На великі релігійні свята уже стало традицією органів місцевого самоврядування надсилати посилки бійцям зі Старосинявщини в зону проведення антитерористичної операції. 

   Жителі громади, учасники волонтерського руху – учасник бойових дій  АТО Артем Гноянко та депутат селищної ради Об’єднаної територіальної громади Олег Лучіцький  надіслали бійцям в зону проведення  АТО сто тридцяти  кілограмову посилку необхідних речей.

  Ранньою весною  група волонтерів зі Старосинявщини у складі депутата селищної ради Олега Лучіцького, голови громадської організації «Старосинявська спілка  учасників АТО» Віталія Бакуна, Олександра  Демчишина відправились  в зону АТО на Сході. Голова Старосинявської Обєднаної територіальної громади Віталій Здебський випроводжав групу волонтерів у зону АТО з цінним вантажем для наших військових.  Волонтери проїхали військові частини і пости від Станиці Луганської до Волновахи, де  відбувалися регулярні обстріли, тому групу не впустили в місто.

   В дорозі у волонтерів сталася поломка авто  - значну підтримку для волонтерів надав наш земляк Микола  Дереглазов, котрий  надалі супроводжував групу. Незважаючи на труднощі пересування в зоні АТО волонтери зі Старосинявщини  відвезли нашим військовикам теплі речі та продукти.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

  

Прес-служба ОТГ.