Фото без опису18 липня на Старосинявщині пройшла злива, яка супроводжувалася сильним вітром та градом.  О 15 год. 30 хв. на пункт зв’язку частини  34 ДПРП надійшло повідомлення від голови Старосинявської об’єднаної громади Віталія Здебського, що в с. Травневе по вул. Набережній, впало дерево на житловий будинок.

За оперативним повідомленням депутата селищної ради Марії Омельчак голова громади Віталій Здебський  та начальник Старосинявського РС ДСНС Валентин Матіяш, в.о. старости  Володимир Бортник виїхали  на місце події – аварійного падіння дерева на будинок, де проживають сироти в селі Травневе. Вони обстежили  будинок і встановили значні пошкодження даху та стелі будівлі. Надалі  питання ремонту цього житла розглядатимуть комісійно.


Чергове відділення виїхало на місце надзвичайної ситуації, при прибутті на місце виклику о 15 год 40 хв., було виявлено, повалене дерево пошкодило шиферне  покриття житлового будинку розміром 5х6 м. Силами чергового відділення в кількості 4 рятувальники дерево порізали на колоди, дах накрили підручними матеріалами. 
О 17 год. Чергове відділення 34 ДПРП повернулось в розташування частини.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Прес-служба РС ДСНС.