Неодноразово протягом останніх десяти років до керівництва району  надходили  звернення  батьків  вихованців дитсадка «Теремок»,  що в мікрорайоні Цукрозаводу, та  Старосинявського НВК  «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія»  щодо підтримання належного температурного режиму в даних навчально-виховних закладах.

У процесі створення  Старосинявської ОТГ, усі об’єкти комунальної власності  районної ради  були передані до комунальної власності селищної ради, і весною 2016 року  до Старосинявської  ОТГ  надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. На виконавчому комітеті селищної ради та сесії  розглянуто  проекти,   два з яких були: «Реконструкція котельні Старосинявського навчально  - виховного комплексу «Загальноосвітня школа  І –ІІІ ступенів, гімназія»  по вул. Грушевського, 17  в смт. Стара Синява Хмельницької області»  - на що використали   2032502,22 грн.,  93,3% використання субвенції на 01.01.2017р.  та «Будівництво теплогенераторної з встановленням твердопаливного  котла Старосинявського  ДНЗ №2 «Теремок» по вул. Цукрозавод, 1 в смт. Стара Синява  Старосинявського району Хмельницької області», з освоєнням  468808,95 грн., 95,6% використання коштів.

Голова громади Віталій  Здебський та начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури  виконавчого комітету селищної ради  Олександр Пузирук організували роботи з даних напрямків, будівництво тривало до кінця грудня.

Керівництво громади - селищний голова  В.Здебський, перший заступник заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради А.Карпушин  виїжджали на об’єкти  з метою контролю за  якісним виконання робіт та надання  методичної допомоги.  У грудні 2016-го об’єкти здано в експлуатацію.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Прес-служба ОТГ.