РОЗПОРЯДЖЕННЯ  № 37/2016-р  від 13.06.2016 року " Про скликання  сьомої чергової  сесії Старосинявської селищної  ради VII скликання"

    Керуючись пунктом 8  статті 42, пунктом  9 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

1. Скликати  сьому  чергову сесію Старосинявської селищної ради VIІ скликання   24  червня  2016  року о 10 годині ранку в адмінбудинку  в  смт. Стара Синява.

 2. На розгляд  сьомої  сесії Старосинявської селищної ради планується винести наступний перелік питань:    

 

1.Про  затвердження проектів, які фінансуються за рахунок субвенції з Державного бюджету.

2.Про  винесення на повторний розгляд  рішення  Старосинявської селищної ради від 17 травня 2016 року №43 в частині надання матеріальної допомоги  гр.  Вінніченку Олександру Павловичу в зв’язку з тим, що на момент прийняття рішення даний громадянин не був зареєстрований в якості переселенця.

3. Про ліквідацію сільських територіальних виборчих комісій

4.  Про внесення змін до селищного бюджету на 2016 рік

5. Про встановлення плати за землю на території Старосинявської селищної ради.

6. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки в постійне користування 

7. Про  внесення змін до рішень № 1 від 29.05.2009 року,  № 9-14/2012 від 15.10.2012 року, № 9-14/2012 від 15.10.2012 року,  № 4  від 05.12.2013 року, № 67  від 02.02.2016 року,

№ 9 від 29.09.2010 року,  № 6 від 15.10.2012 року, № 6  від 21.05.1996 року  

8.  Про  затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної   ділянки у власність.

9. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою  надання  її в оренду Обслуговуючому   кооперативу  «Синявський Водолій» 

10. Про  затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування   для будівництва  та обслуговування  будівель кредитно - фінансових установ - землі  житлової та громадської   забудови.

11.  Про  затвердження технічної документації із землеустрою   щодо встановлення  меж   земельної ділянки в натурі   (на місцевості).

12. Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості).

13. Про передачу земельних ділянок  власність

14. Про погодження меж  земельної ділянки

15. Про припинення права власності  та    користування   земельними ділянками

16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної      ділянки у власність       

17. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки з метою  надання    її у постійне користування Релігійній  громаді Церкви Адвентистів Сьомого дня   смт. Стара Синява    для будівництва та   обслуговування  будівель  громадських  та релігійних  організацій

18. Про  затвердження проекту   землеустрою щодо відведення    земельної ділянки у власність

19. Про надання дозволу на проведення   експертної грошової оцінки  земельної      ділянки несільськогосподарського призначення

20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення   меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для обслуговування не житлового майнового комплексу  з наданням  в оренду

21. Про передачу в постійне  користування земельної ділянки

22. Про укладання договору  оренди землі

23. Про Програму  правової  освіти населення на 2016 – 2020 роки

24. Про депутатські запити

25. Про надання матеріальної допомоги                

26. Про утворення громадських  пасовищ  на території Старосинявсььклоої селищної ради та затвердження положення про них

27. Про зупинення рішення Старосинявської селищної ради від 17 травня 2016 року №45 про зняття обмежень по преміюванню у зв’язку з порушенням пунктів 24, 32, 33 регламенту Старосинявської селищної ради.

28. Про преміювання голови та заступників з питань діяльності органів виконавчої влади.

29. Розгляд  земельних заяв

30. Різне

   Запросити на сесію депутатів селищної  ради,  голову Старосинявської райдержадміністрації Русого І.П., голову   Старосинявської  районної  ради  Франчука В.В.,   начальника відділення поліції Летичівського відділу ГУНП  Шкіндюка В.І.,  начальника управління фінансів виконавчого комітету Старосинявської  селищної ради  Кузьмич М.М., начальника відділу освіти, молоді, спорту  та культури  виконавчого комітету  Старосинявському селищної ради Пузирука О.М, начальника відділу культури, національностей,  релігії та туризму  виконавчого комітету Старосинявської селищної ради  Німця Б.П., начальника відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Галузу Т.В.

   Керівників  установ та організацій : головного  лікаря  КП  «Старосинявської центральна  лікарня»  Макогонського В.М.,  виконуючу обов’язки головного лікаря КП «Старосинявського  ЦПМСД»  Стаднік Є.В., військового комісара Старосинявського районного  військового комісаріату  Паламарчука С.Л.,  редактора районної газети «Колос»  Козельського І.Д., начальника КП «Старосинявський комунгосп»  Федорчука І. Ю.,   директора КП «Центральний водоканал №1»   Коломійця М.Д., начальника  Держгеокадастру  в Старосинявському районі Гноянка М.М.,   начальника  Старосинявського РС  Головного управління ДСНС у Хмельницькій області  Матіяша В.В.,  директора  Старосинявського РЕМ  Черниша О.В.,  виконуючих обов’язки старост.

    Представників  громадськості.

    4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

                Селищний голова                                                                                      В.Здебський