Фото без описуГоловою громади Віталієм Здебським проведено аналіз звернень жителів громади та проханнь, які висловлювалися на сході сіл, першочерговими питаннями визначено напрямки робіт з освітлення сіл, ямкового ремонту доріг та забезпечення господарських дворів водопостачанням. Над чим нині працює Старосинявська ОТГ.

У співпраці з інвестором СФГ «Поділля» (керівник А.Сопрук), котрий виділив більше 90 тис. грн. як частку співфінансування на реалізацію проекту (на матеріали), селищною радою згідно заходів Програми освітлення населених пунктів Старосинявської селищної ради на 2016-2018 роки завершено роботи із монтажу вуличного освітлення в селі Чехи, селищна рада використала 38 тис. грн. на монтаж вуличного освітлення. В осінні місяці бригади Старосинявського РЕМ на чолі з керівником Олегом Чернишем, членом виконавчого комітету селищної ради, безперебійно працювали над реалізацією завдань.

У кінці листопада робоча група у складі працівників селищної ради: Володимира Мельника, завідувача сектором комунального майна та житлово-комунального господарства та інфраструктури; Віти Гуриної, бухгалтера, Ігора Федорчука, начальника КП «Старосинявський комунгосп», Івана Поліщука, завгоспа, та представника Старосинявського РЕМ Олександра Шуляка виїхали на місце проведення монтажних робіт, щоби зафіксувати та поставити на баланс селищної ради відповідні матеріали: на монтаж вуличного освітлення в с.Чехи КТП-59 вул. Набережна (7 фонарів), вул. Примакова (17 фонарів), КТП-267 вул. Польова (6 фонарів) та лінії електропередач довжиною 5 км 800 м.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.