У кожній родині починали готуватися до Світлого Христового воскресіння  із  прибирання територій та домівок.  Говорили, що четвер перед Пасхою є чистим четвергом, і як в цей день буде прибрано – так буде цілий рік.  Звичаї з давніх-давен  втілювалися в життя і нині мешканці сіл – справжні  господарі їх дотримуються. Голова громади Віталій Едуардович Здебський  організував День благоустрою в центрі Старої Синяви з очистки бордюрів, які уже  більше 5 років не чистили належним чином. Працівниками КП «Старосинявський комунгосп» ,  господарською групою відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради та працівниками селищної ради прибрано  територію тротуарів біля  Старосинявського НВК, відділу освіти та місцевого дитсадка.

Фото без опису

 Цього ж дня  розчищено стихійні смітники  на  вулиці Цукрової в мікрорайоні Цукрозаводу, та в с.Йосипівці,  де працювала команда  рятувальників МПК  -  Пилявської пожежної команди  Старосинявського  районного сектору ДСНС в Хмельницькій області.

   До голови громади Віталія Здебського були звернення щодо ремонту  дамби на річці Іква, оскільки вода витікає і міліє ріка, в якій неможливо  підняти рівень води  та розвести  мальок.   За  власною ініціативою  голова громади та депутат селищної ради Олег Лучіцький  організували ремонт заставок на річці Іква в мікрорайоні Цукрозаводу із  активними жителями Старої Синяви.

    Наразі  питанням номер один залишається  дотримання порядку у селищі. Тому голова селищної ради Віталій Здебський  звертається до мешканців із проханням:  «НЕ СМІТІТЬ! Адже чисто не там, де постійно прибирають, а там, де не смітять!»

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Прес-служба ОТГ.