Відповідно до ЗУ №45 ст. 358 2003р. «Про соціальні послуги», постанови КМУ від 21.11.2013 року №896 «Про затвердження порядку виявлення сімей (осіб), які перебувають у складних життєвих обставинах, надання їм соціальних послуг та здійснення соціального супроводу таких сімей (осіб)» працівники Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради здійснили виїзд в село Паплинці.

З метою підтримки та надання соціальних послуг, здійснення психологічної підтримки фахівці центру відвідали одну багатодітну родину та одну сім’ю, де мати виховує дитину одна. Складено акти оцінки потреб дитини та її сім’ї (особи) та акти перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини. Дані сім’ї поставлено на облік Старосинявського ЦСССДМ, як такі що опинились в складних життєвих обставинах з метою їх подолання чи мінімізації їх негативного впливу.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо впливу їх способу життя та поведінки на формування особистості дитини, мікроклімату у сім’ї та добробуту родини в цілому. Надано рекомендації щодо догляду за дітьми, попереджено про відповідальність за не виконання своїх батьківських обов’язків.

 

Прес-служба ЦСССДМ.