Голова громади Віталій Здебський провів робочу нараду із підрядниками виконання робіт з будівництва водогонів, на якій намітили план роботи та обговорили шляхи реалізації поставлених завдань.

 

Перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин з робочою групою у складі представника технагляду з м. Хмельницького Віктора Гавчука , інспектора ДАБК виконкому селищної ради Олега Ніколайця та підрядників виконання робіт побували на об’єктах в селі Іванківці, проаналізували стан виконання робіт, обговорили технічні можливості свердловин, узгодили проекти; зробили відповідні виміри місця біля пам’ятника загиблим воїнам у селі, щоби зі зміною погодних умов – потеплінням розпочати роботи із встановлення паркану.

На даний час тривають роботи із встановлення обліку води в кожному населеному пункті,  де є нові водогони,  триває підготовка мереж до гідравлічного випробування, щоби прискорити процес здачі в експлуатацію об’єктів і підключити двори (населення) до мереж водогонів.

Відбувається обстеження, проектування об’єктів в с.Паплинці, с.Іванківці, с.Бабине, с.Харківці, які будуть включені в другу чергу реконструкції та будівництва водогонів у 2018 році за кошти селищного та державного бюджетів з настанням сприятливих погодних умов.

 

Прес-служба ОТГ.