У зв'язку з впровадженням розпорядженням Кабінету Міністрів України від И липня 2016 року № 502-р «Про запровадження реалізації пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу» пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки 14 лютого 2017 року у місті Кам’янець-Подільському стартує пілотний проект «Шлюб за добу».

Учасником пілотного проекту визначено Кам'янець-Подільський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, а організатором державної реєстрації шлюбу - Кам’янець-Подільський державний історичний музей- заповідник. За бажанням наречених державна реєстрація шлюбу може бути проведена на одному з архітектурних об’єктів історичного музею-заповідника: Галереї мистецтв, Старій Фортеці, Міській Ратуші, а також у Кам'янець- Подільському туристично-інформаційному центрі.

Детальна інформація про те, як зареєструвати шлюб за добу, розміщена на офіційному веб-сайті Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області (http://justice-km.gov.ua).