У залі центральної бібліотеки для дорослих проведено семінар – тренінг: «Створення центру надання адміністративних послуг в Старосинявській селищній об’єднаній територіальній громаді» в рамках «Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (U-LEAD з Європою), компонент 2, початкова фаза, що виконується на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida).

Учасниками семінару були працівники структурних підрозділів Старосинявської ОТГ, діловоди, в.о. старост та представники ЦНАПу Старосинявської РДА. На семінарі надавали практичні поради, як працювати з населенням громади у ЦНАП та за європейським досвідом організувати роботу центру.

 

Мета проведення семінару :

  • Ознайомлення з концептуальними підходами, тенденціями державної політики та базовим законодавством у сфері надання адміністративних послуг, зокрема у частині створення центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ).
  • Виробити навички формування інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг.

Учасники семінару мали можливість отримати інформацію про сучасні напрямки та методи роботи з відвідувачами ЦНАП, ознайомитися із методичними матеріалами та обговорити питання надання якісних та своєчасних послуг населенню.

Відділ економічного розвитку,

торгівлі та інвестицій виконкому селищної ради.