Фото без описуНещодавно завершився  обласний етап  військово-патріотичної гри  «Сокіл-Джура»,  який проходив  на території заповідника Самчики. Зі Старосинявської об’єднаної територіальної громади  були представники –команда  молоді  «Характерники»  - Старосинявський НВК.

Голова  ОТГ Віталій Едуардович  Здебський  зазначив, що Старосинявська  селищна рада підтримує активну творчу молодь, депутатами селищної ради було прийнято  Програму з оздоровлення дітей, на що виділили 150 тисяч гривень, також сесією виділено кошти для підтримки творчої молоді.Команд–учасників  з усієї Хмельницької області було присутніх 26.

Виділяли  такі підвиди змагань між командами з різних напрямків: історія, стройова підготовка, гра «Терен», біг з перешкодами, стрільба з пневматичної гвинтівки, «Квест», «Ватра»  (художнє представлення команди), «Рятівник» (надання  першої  медико- санітарної  допомоги). 

Наша команда  у цих змаганнях  виборола  друге місце і нагороджена медалями та Кубком змагань.Начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради Олександр Пузирук привітав переможців  і подякував за проявлені ініціативність, креативність і  спритність.

Фото без опису

Фото без опису

 Прес-служба ОТГ.