НОВИНИ

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката

Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.

ФОТО

Пам’ятні миті: у День українського добровольця

Сьогодні у День добровольця селищний голова Віталій Здебський із працівниками структурних підрозділів селищної ради вшанували світлу пам'ять Героя АТО, добровольця Олександра Романенка покладанням живих квітів до меморіальної дошки О.Романенку на фасаді приміщення селищної ради.

ФОТО

228 окремий батальйон логістики: місія забезпечити

У ЗСУ існують спеціалізовані підрозділи, завданням яких є стратегічне забезпечення бойових бригад. Саме таким є 228 окремий батальйон логістики. Які виклики стоять перед ним, які в нього існують потреби? Чи можна долучитися до підрозділу та служити за своїм фахом? Розкажемо в сьогоднішній публікації!

НОВИНИ

14 березня – День добровольця

Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» тривають змагання…

08 березня 2024 року у Старосинявській громаді відбулись змагання «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», серед юнаків 2012/2013 року народження з футзалу. Серед команд юних футзалістів, які брали участь у змаганнях велася активна спортивна боротьба за перемогу. У трійку кращих увійшли: